Wijnproeverij in Pijnacker verzorgd door Het Wijnpakhuis op 22 juli 2017

Verzorgd door Cok Verkleij, Atie Langerak, Fred van Bokkem en Marianne Welschen

Wat een gezellige ontvangst was dat gisteren! Heerlijke wijn en prima happen in overvloed, allemaal leuke mensen. Hoe kwamen jullie aan die bekwame drankregisseur? Een trouvaille! Kortom we hebben heel wat opgestoken (en -gedronken).

Jaaaa! Ik vond het reuze leuk, ben meteen in de Rote Veltliner gedoken want dat vond ik een aparte en lekkere fles. Ik kwam op wijnwijs.eu het nodige te weten, bijzondere druif en piepklein wijngebied, meneer Leth legt het allemaal uit. Kortom, ik heb weer wat nieuws geleerd dankzij Cok. Ook zijn verhaal over de ‘bulkflessen’ vond ik leuk om te horen. Ik ben ook wel gecharmeerd van zijn no nonsens aanpak, niks geelbuik hij is een otterdammer geworden!