Onderweg naar Buitendijk Dagversgroothandel Rotterdam

Rijden maar…

Buitendijk Dagvers bv levert honderden verse producten dagelijks bij verschillende instellingen en bedrijven af. U kunt bij ons één een potje pindakaas bestellen of één ons belegen kaas, wij leveren u op maat. Ook kunt u dagelijks bestellen door het invullen van een bestelformulier. Dit formulier maken wij voor u op maat en deze kunt per email en ook per fax verzenden.


Klik HIER>>> om de dagversprijslijst te downloaden als PDF en u ziet onze prijzen van de dagverse leveringen.

Klik HIER>>> om het bestelformulier te downladen en stuur dit naar: bestellen@buitendijkrotterdam.nl.

 


Vandaag besteld is morgen in huis; nooit te laat en nooit te weinig

“Vers is van vandaag en niet van gisteren!” zeggen we al jaren bij Buitendijk Dagvers bv. We beginnen iedere ochtend rond vier uur zodat onze auto’s vanaf half zeven kunnen uitrijden met gekoelde en dagverse producten. Wij leveren op tijd en exact volgens uw bestelling in een straal van vijftig kilometer van onze vestiging in Rotterdam. Onze stelregel is: “Vandaag besteld is morgen in huis; nooit te laat en nooit te weinig.” Door onze warenkennis, kennis van logistiek en onze jarenlange ervaring maken we dat elke dag opnieuw waar. Versheid en hygiëne staan bovenaan!

Seal Portion

Seal Portion van Buitendijk Dagvers bv Rotterdam

Seal Portion

Onder label Seal Portion versnijden wij alle kaas en vleeswaren op maat op eigen locatie. Alle kaas uit binnen- en buitenland en vleeswaren worden bij ons op de dag zelf vers gesneden en geproportioneerd. Vandaag besteld betekent de volgend dag vóór 12.00 uur bij u in huis, zonder kunstmatige toevoegingen uiteraard. Alles wordt verpakt in een doorzichtige folie: in puntjes, in pijpjes, in tranches, in plakjes of in blokjes, altijd dagvers en in hygiënisch opzicht met de grootst mogelijke zorg behandeld. De distributie vindt plaats door bestelauto’s met een koelinrichting waarvan we de temperatuur van de koelruimte via internet volgen. Aan verpakte voorraden doen we niet! Alle snijwaren worden per dag geproduceerd en verpakt.