Buitendijk Dagvers bv probeert iedere keer weer wat anders en we zijn continu op zoek naar unieke producten. Wij noemen dit onze “Buitendijk Specials”. Onze specials zijn producten of een combinatie van producten die in ieder geval origineel zijn of moeten bijdragen aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Ook hebben wij een heel warm hart voor producten uit de regio. Deze streekgebonden producten hebben als groot voordeel dat wij deze altijd kunnen leveren. Dit kan een relatiegeschenk zijn, maar ook een complete bedrijfsoplossing op het gebied van eten en drinken behoort tot de mogelijkheden.

Kijkt u zelf maar wat u aanspreekt!

Voorbeelden van “De Specials van Buitendijk”

Net een aantal andere producten als wijn, Kerstpakketten en relatiegeschenken zijn ook onze Specials te koop in onze webwinkel Het Wijnpakhuis, tenzij anders vermeld.

De Fruitkist voor uw mensen

De Fruitkist is wederom één van onze innovaties die ook u voor uw mensen beschikbaar zou moeten stellen. De Fruitkist zorg er voor dat u zelf en uw personeel sneller een gezond stuk fruit nemen dan een ongezonde calorieën-bom in de vorm van een hartige snack.

De Fruitkist van Buitendijk Dagvers bv Rotterdam

De Fruitkist van Buitendijk Dagvers bv

De fruitkist wordt door Buitendijk Dagvers bv, indien u dat wenst, dagelijks verwisseld en bijgevuld met vers fruit. Deze display kan overal in het bedrijf worden neergezet, zodat uw werknemers nu de kans krijgen om lekker en gezond ‘te snacken’.

Over prijzen kunnen wij u nader informeren.

Bloemengieter wijn met 16 flesjes wijn

De Bloemengieter wijn is ook zo’n bijzonder product van Buitendijk Dagvers bv en Het Wijnpakhuis. Het is een prachtig cadeau voor uw geliefde of een mooi geschenk in de zakelijke sfeer.

De bloemengieter wijn, specials van Buitendijk Dagvers bv Rotterdam, Specials

De bloemengieter wijn

Deze fraaie moderne bloemengieter komt uit de artistieke keuken van de ontwerper Ben Oostrum uit Rotterdam van Boo + Friends. Deze zgn. Lungo is vernoemd naar de Italiaanse “stretched espresso” en is gebaseerd op een uitvergrote koffiekan. De Lungo heeft een inhoud van 12 L en is 43 cm hoog. Het design is van Davy Grosemans.

De Lungo uit de creatieve keuken van Ben van Oostrum

De Lungo uit de creatieve keuken van Ben van Oostrum

De Bloemengieter wijn Lungo van is gevuld met:

8 flesjes (kalkoentjes 250 cc) Paul Mas Chardonnay
8 flesjes (kalkoentjes 250 cc) Paul Mas Cabernet Sauvignon Merlot

Dus 16 x 250 cc Witte en Rode wijn van een hoge kwaliteit en zeer goed van smaak.

Makkelijk te bewaren en per flesje komt er ca. 1,5 glas wijn uit. De gieter is verkrijgbaar in de kleuren:

Bloemengieter wijn: de kleuren

Bloemengieter wijn: de kleuren

  • geel
  • groen
  • donkerblauw
  • rood
  • wit
  • zwart
  • oranje

Dus niets meer weggooien maar altijd een lekker glas op voorraad!

HIER>>> kunt u de “Bloemengieter wijn” bestellen.

De prijs: € 49,78 exclusief BTW