Het Groene Doosje – De heerlijke en gezonde lunchbox van Buitendijk-Rotterdam

Het Groene Doosje - De heerlijke en gezonde lunchbox van Buitendijk-Rotterdam klik hier button

Het Groene Doosje is een complete lunchbox, hapklaar zonder gedoe met plastic messen en vorken. Het Groene Doosje is net zo snel en makkelijk als een vette frituurhap maar veel lekkerder en vooral veel beter voor je. Een doosje bevat een stuk handfruit (50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid), een bekertje Vifit (bevat weinig calorieën maar wel calcium, natrium en vitamine B en E), een krentenbol én twee belegde broodjes (vezels e.d.). De broodjes worden rijkelijk belegd met 50 gram beleg per broodje. Elk broodje wordt apart verpakt in een gesealde verpakking en blijft dus elk moment van de dag lekker. Alles wordt netjes in een doosje geplaatst zodat de producten niet platgedrukt/ingedeukt kunnen worden. Buitendijk biedt al vanaf € 7,45 een complete (standaard) maaltijd aan, maar ’t Groene Doosje kan ook in twee andere, luxere varianten geleverd worden.

Waarom Het Groene Doosje?

Lekker
De broodjes worden rijkelijk belegd met 50 gram beleg per broodje. Elk broodje wordt apart verpakt in een gesealde verpakking en blijft dus elk moment van de dag lekker. Alles wordt netjes in een doosje geplaatst wat betekent dat de producten niet platgedrukt/ingedeukt kunnen worden.

Gezond
Het Groene Doosje is net zo snel en makkelijk als een vette frituurhap maar veel (lekkerder en) beter voor je. Het Groene Doosje bevat een stuk handfruit (50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid), een bekertje Vifit (bevat weinig calorieën maar wel calcium, natrium en vitamine B en E), een krentenbol en twee belegde broodjes (vezels e.d.).

Makkelijk
Een complete maaltijd, hapklaar zonder er zelf ook maar iets van moeite voor te hoeven doen.

Vers
Voor 2 uur bestellen is de volgende werkdag geleverd (in geval van calamiteiten is de levering zo snel mogelijk). De broodjes worden op de dag gemaakt. Wanneer de Groene Doosjes voor een maandag besteld worden, worden de doosjes maandag ochtend geproduceerd. Elk component gaat apart verpakt in het doosje zodat de mogelijkheid bestaat om in etappes te eten en om de smaak van versheid te behouden.

Houdbaar
Omdat alles apart verpakt wordt, blijft elk component van ’t Groene Doosje langer houdbaar.

Uitgebreid
’t Groene Doosje is een complete maaltijd bestaande uit verschillende componenten.

Betaalbaar
Buitendijk biedt voor maar €7,45 deze complete maaltijd in mooie doos aan.

Het Groene Doosje