button-klik-hier

Het Wijnpakhuis is een initiatief van Cok Verkley van Buitendijk. Het Wijnpakhuis in Rotterdam heeft een groot assortiment kwaliteitswijnen en organiseert proeverijen op diverse dagen in het jaar. U bent daarbij van harte welkom om uw favoriete wijnen uit te komen kiezen. De lekkerste wijn is die wijn die goed past bij het budget. We voeren in onze collectie wijnen vanaf drie euro tot wel twaalfhonderd euro per fles en natuurlijk alles ertussen in. We hebben veel Franse wijnen – uit alle streken -, maar ook voor een mooie fles uit elk ander wijnland kunt u bij Het Wijnpakhuis terecht.

De Proeverijen
Kom eens naar één of meer van de gezellige en informele proeverijen in Het Wijnpakhuis aan de Graafstroomstraat 19 in Rotterdam. U kunt dan op uw gemak en geheel vrijblijvend diverse wijnen proberen. We vertellen er graag bij wat u maar weten wilt. Natuurlijk kunt u de wijn van uw keuze direct meenemen. Verpakt in doosjes, kistjes, in luxe houten kistjes of per pallet. Alles kan. Voor de deur kunt u gratis parkeren.

Wij organiseren regelmatig zelf proeverijen, maar ook u kunt met uw eigen gasten en/of zakenrelaties een eigen proeverij organiseren aan de Graafstroomstroomstraat 19. Bij de inloop worden uw gasten getrakteerd op een glas Prosecco. De proeverij zelf bestaat uit het proeven van een flink aantal heerlijke flessen wijn omlijst met een goed Rotterdams verhaal over wijn en lekker eten door de eigenaar Cok Verkleij. Daarbij worden natuurlijk heerlijke hapjes gepresenteerd. Dit alles vind plaats in een zeer sfeervolle ambiance van eigen pakhuis. Onze ervaring is dat de deelnemers twee uur later zeer goed geluimd weer huiswaarts keren.

De minimale deelname is 15 mensen en de kosten bedragen € 15,- per persoon. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om bij u op locatie, of op een locatie naar uw keuze, een proeverij te organiseren. Indien wij bij u op locatie komen, kunt ook een maaltijd door ons laten verzorgen. U kunt ons uitgebreide assortiment zien en bestellen via de website van Catering in Rotterdam. Indien wij op locatie bij u komen vragen wij € 10,- per persoon extra voor arbeid en materialen die we meebrengen. Een volledige wijnproeverij met minimaal zes soorten, een kaas-, worstbuffet, hapjes en stokbrood en toebehoren, komt op € 25,- per persoon.

U kunt een aanvraag doen voor een wijnproeverij door te bellen met: (010) – 262 33 22 of een mailtje te sturen naar: info@hetwijnpakhuis.nl.

Wij vragen u wel om twee weken voorafgaand aan uw proeverij contact met ons op te nemen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Het Wijnpakhuis

Het Wijnpakhuis