Het assortiment Buitendijk Dagvers bv is de afgelopen decennia gegroeid en gegroeid. Op dit moment kunnen we u in ieder geval het volgende bieden:

Dagvers en SealPortion

Dagverse producten van Buitendijk Dagvers Rotterdam bvWij bezorgen dagelijks honderden verse producten de regio Rotterdam. Misschien is deze zgn. “Tafellunch” ook iets voor u? Klik op de titel, HIER>>> of op het plaatje voor meer informatie.

‘t Groene Doosje

't Groene Doosje van Buitendijk Dagvers bv te Rotterdam voor een gezonde lunch ‘t Groene Doosje is de oplossing voor een gezonde lunch. Klik op de titel voor meer informatie of HIER>>> op het plaatje om ‘t Groene Doosje direct te bestellen.

Uw maaltijd thuis

Dagverse maaltijden Buitendijk RotterdamDagelijks rijden wij rijden wij rond in de regio Rotterdam om vele verse maaltijden langs te brengen. Klik op de titel of voor meer informatie of HIER>>> of op het plaatje om direct een maaltijd te bestellen.

De Calamiteiten-service

De Calamiteiten-service van Buitendijk Dagvers bv in RotterdamAls u op het laatste moment een gezonde lunch of maaltijd nodig heeft voor uzelf en uw medewerkers, dan kunt u contact opnemen met onze Calamiteiten-service. Voor meer informatie klikt u op de titel, HIER>>> of op het plaatje.

Catering in Rotterdam

Catering in Rotterdam, Catering door Buitendijk Dagvers bvVoor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of heerlijke BBQ op locatie. Klik op de titel of op het plaatje om direct naar de site te gaan of klik HIER>>> voor meer informatie.

Geschenken

De speciale kerstpakketten en relatiegeschenken van Buitendijk Dagvers Rotterdam

Ook voor u Kerstpakketten of een mooi relatiegeschenk kunt u terecht bij ons! Klik op de titel, HIER>>> of op het plaatje voor meer informatie.

Het Wijnpakhuis

Het Wijnpakhuis van Buitendijk Dagvers bvBij Het Wijnpakhuis bestelt u heerlijke wijnen en andere producten die bij u voor de deur worden afgeleverd. Klik op de titel of op het plaatje om direct naar de site te gaan of klik HIER>>> voor meer informatie.

De Wijnproeverij

De wijnproeverijen van Buitendijk Dagvers bv RotterdamMet uw collega’s en relaties een gezellige avond beleven in een bijzonder ambiance? Kom langs voor een heerlijke wijnproeverij! Klik op de titel of op het plaatje voor meer informatie of klik HIER>>> om een aanvraag te doen voor een proeverij.

Kookclub Drieka

Kookclub Drieka, voor een bijzonder evenement bij Buitendijk Dagvers bv in RotterdamEen ander bijzonder en gezellig evenement is om met uw collega’s of relaties een avond te gaan koken in onze ‘Kookclub Drieka’. Klik op de titel, op het plaatje of klik HIER>>> voor meer informatie.

De Tafel Lunch

Tafellunch tafel lunchDe Tafel Lunch komt er aan! U kunt bij ons op een eenvoudige wijze de lunch voor de volgende dag bestellen. Zo kunt u met uw werknemers of met andere gezellige mensen een aangenaam 12-uurtje beleven. De tafellunch is bedoeld om mensen samen te brengen en onder het genot van een lekker broodje, een goed glas melk en een gezond stuk fruit. Tijdens de tafellunch is er voor u en de anderen de tijd om de zaken af te stemmen, op te pakken of eens lekker te brainstormen. Wij nemen u ‘gedoe uit handen’.