Thermen Holiday: “Catering in Rotterdam is voor feesten of partijen zeker een aanrader!”

Op donderdag 6 november jl. vierde Thermen Holiday het jaarlijkse personeelsfeest, dit keer in de Kroepoekfabriek te Vlaardingen. De medewerkers van Thermen Holiday staan 364 dagen klaar voor de saunagasten, nu was het personeel aan de beurt voor een ‘warm bad’.

Thermen Holiday

Beste Cok,

De avond was compleet mede dankzij een fantastisch Tappas buffet verzorgd door Cok Verkleij (Buitendijk Dagvers Rotterdam) via ‘Hapjes aan huis’ Rotterdam. Cok doet zijn slogan ‘Vers is van vandaag en niet van gisteren’ zeker eer aan. Heerlijke koude tapas hapjes onder andere bestaande uit diverse soorten worst en ham, gemarineerde olijven, kruidenboter, mozzarella spiesjes en vers gebakken brood.

De warme tappas gerechten op het goed verzorgde buffet, zoals de gekruide gehaktballetjes in tomatensaus, aardappeltortilla, gebakken gamba’s in knoflookolie, de supermalse kipfilet in een romige saus en niet te vergeten de patatas bravas maakten het Tappas buffet compleet.

Geen omkijken naar de vaat, want de (gehuurde) vuile borden, bestek en ALLE schalen worden volgens afspraak weer opgehaald. Prijs- en kwaliteitverhouding van het buffet is prima. Ook het meedenken en snelle schakel van Buitendijk Dagvers werkt erg prettig. Voor feesten of partijen zeker een aanrader. Op naar het volgende feest!

Met vriendelijke groet,

Yvonne van Oudheusden
Personeelszaken
Thermen Holiday

Prinses Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam

T: +31 (0)10 449 32 51
M : +31 6 205 002 80
W: www.thermenholiday.nl