‘t Groene Doosje op reis: storm en water

Vanmorgen is het ‘t Groene Doosje weer op reis geweest, en dit keer ging de reis naar de Meldkamer van de Gemeente Rotterdam. ‘t Groene Doosje is een gezonde lunch die wij u binnen twee uur na bestelling in de Regio Rotterdam dag en nacht kunnen leveren.(*)

Storm in Rotterdam

Bij dit weer met storm, hoog water en springtij staan ook de mannen en vrouwen van de Meldkamer Rotterdam op scherp. Medewerkers van de politie, de brandweer, de haven, de ambulancediens en bijvoorbeeld van Gemeentewerken zijn de hele nacht paraat, in touw en in de weer om waar mogelijk de schade en overlast in te dammen en te beperken. Ook bij echte noodsituaties moet er natuurlijk direct worden gehandeld. Zij doen dit niet alleen voor Rotterdam, maar zij houden de gehele Regio Rotterdam in de gaten en treden daar op, waar het noodzakelijk is.

Iedereen die wel eens met dit logistieke bijltje heeft gehakt, weet hoe belangrijk goed eten is tijdens deze spannende uren. Het is daarom af te raden om snel even een vette snack of iets anders ongezonds naar binnen te werken. Niet alleen gaat dit ten koste van het uithoudingsvermogen en de concentratie, ook de kans op voedselvergifiting neem zienderogen toe.

En wat gebeurde er om 6.00 uur vanmorgen? De bel gaat bij bij Buitendijk Dagvers bv en of we even 40 Groene Doosjes konden maken voor de mannen en vrouwen van de Meldkamer van de Gemeente Rotterdam. Geen probleem natuurlijk en om 8.00 uur zijn de doosjes door ons afgeleverd. Na afloop vertelden de dames en heren dat ze heerlijk hebben ontbeten. Chapeau, voor de mensen van de Meldkamer. Deze mensen werken maar door, voor onze veiligheid, terwijl velen van ons nog heerlijk liggen te slapen.

(*) Een doosje bevat een stuk handfruit (50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid), een bekertje Vifit (bevat weinig calorieën maar wel calcium, natrium en vitamine B en E), een krentenbol én twee belegde broodjes (vezels e.d.). De broodjes worden rijkelijk belegd met 50 gram beleg per broodje. Elk broodje wordt apart verpakt in een gesealde verpakking en blijft dus elk moment van de dag lekker.

HIER>>> vindt u meer informatie over het ‘t Groene Doosje en HIER>>> kunt u ‘m bestellen.
Het groene Doosje van Buitendijk Dagvers bv

Het groene Doosje van Buitendijk Dagvers bv