Studenten van de Hogeschool Rotterdam op bezoek bij Buitendijk-Rotterdam

Beste Cok Verkleij,

Om te beginnen natuurlijk bedankt dat wij langs mochten komen, ik spreek namens iedereen uit mijn klas als ik zeg dat we het een leuke middag vonden. Toen wij terug op school zijn aangekomen, hebben alle studenten een tip en een top aan ons als groep gegeven voor de dag. Bij de top kwam vooral naar voren dat de studenten het gevoel hadden dat zij iets geleerd hebben, vooral over de kleur van de fles wijn en de diepte van de ziel zoals U zei. Ook vonden ze de directe manier van spreken interessant.

Zo schrijft een student: ‘Ik vond het een leuke ervaring om mee te maken. Meneer Verkleij had genoeg interessante verhalen om ons te entertainen. uiteraard hebben we ook veel geleerd over de cultuurverschillen tussen Nederland en Frankrijk. Wij hebben ook een kijkje mogen nemen in Meneer Verkleij zijn eigen museum, waarvan iedereen wel onder de indruk was!’.

Een andere student schrijft: ‘Ik vond het bij het wijnpakhuis super leuk! Meneer Verkleij heeft een super leuke persoonlijkheid en weet op een hele leuke manier te vertellen. Ook was het erg lief dat hij hapjes en drankjes voor ons had klaargezet. Een erg hartelijke man.’

Ik hoop dat U het net zo leuk vond als dat wij het vonden, en misschien wel tot een volgende keer!

Groeten,

Mauro Fernald
Hogeschool Rotterdam

Studenten Hogeschool Rotterdam op bezoek bij Buitendijk-Rotterdam

Studenten Hogeschool Rotterdam op bezoek bij Buitendijk-Rotterdam