Ga met Het Wijnpakhuis naar Lee Towers in de Grote kerk Overschie voor maar € 15,-

Zaterdag 22 oktober komt er een uniek concert in Overschie. De bekende zanger Lee Towers zingt samen met het kleinkoor Shine in de prachtige Grote Kerk in de Overschiese Dorpsstraat. Het concert belooft in alle opzichten een bijzondere belevenis te gaan worden. Iedereen kent natuurlijk Lee Towers van zijn tientallen grote shows in Ahoy, van zijn regelmatige optredens op de televisie en bij voetbalclub Feyenoord en ook jaarlijks bij de Marathon Rotterdam.

Nu voor slechts € 15,- voor u!

Toegangskaarten kosten door de actie van Het Wijnpakhuis maar 15 euro. U kunt deze kaarten bestellen via kaarten.grotekerkoverschie@gmail.com. U dient dan in de mail ACTIE WIJNPAKHUIS te vermelden.

Cok en Lee Towers

Het Overschiese kleinkoor Shine, dat bestaat uit vier zangeressen en vier zangers is opgericht in 2003, wordt gedirigeerd door Ronald Kouwenhoven en hun repertoire bestaat uit verschillende stijlen van klassiek tot eigentijds. Zij verheugen zich bijzonder om hun zangkunsten samen met Lee Towers te vermengen. De gezamenlijke repetities zijn uitzonderlijk goed verlopen. De stemmen passen uitstekend bij elkaar en de samenwerking tussen zanger en koor is werkelijk geweldig te noemen. In een zeer ontspannen sfeer zongen ze samen de sterren van de hemel. Wàt een enthousiasme en wàt een akoestiek! En nu was de Grote kerk nog leeg! Wat zal het de 22 ste oktober dan helemaal gigantisch goed gaan worden!

Kleinkoor Shine zal in het voorprogramma liederen zingen uit hun eigen gevarieerde repertoire, na de pauze zal Lee Towers natuurlijk solo zingen maar het hoogtepunt zal worden dat Shine en Lee samen zullen optreden. Het bekende lied: ‘You never walk alone’ zal zeker niet ontbreken en op zeker dat iedereen mee gaat zingen en kippenvel gaat krijgen!

De kerk wordt voor deze unieke gelegenheid omgetoverd tot een bijzonder muziekpaleis met feestelijke verlichting en speciale plaatsen voor de VIP kaarthouders. De VIP’s worden gedurende de avond goed verzorgd met een hapje en een drankje. Na het ongetwijfeld geweldige zangfestijn hebben zij een ontmoeting met Lee Towers en de leden van Shine.

De opbrengst van de kaartverkoop is voor het in stand houden van de Grote Kerk die gezichtsbepalend is voor Overschie. De Grote Kerk in de Overschiese Dorpstraat 95 is te bereiken met bus 33, uitstappen halte De Lugt. Vandaar is het nog 5 minuten lopen naar de Grote Kerk. Met eigen vervoer: parkeren in de omgeving is niet mogelijk. Voldoende parkeergelegenheid is er in de Spaanse Polder. De Hoge brug over en dan in de Mijestraat. Vanaf daar rijdt een gratis pendelbus. Dit unieke concert begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur.