Buitendijk Rotterdam steunt de Roparun!

Team 82 is één van de deelnemende teams aan de Roparun. De Roparun is de op één na langste non-stop estafetteloop van de wereld en loopt van Parijs naar Rotterdam. De Roparun is een loopevenement van ca. 520 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Buitendijk Rotterdam steunt Team 82 tijdens de Roparun

Buitendijk Rotterdam steunt Team 82 tijdens de Roparun

Ook wij ,Team 82, willen ons steentje bijdragen om het motto van de stichting “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” te kunnen verwezenlijken. Op zaterdag 23 mei 2015 gaat in Parijs de vierentwintigste (24e) Roparun van start. Dit kunnen wij uiteraard niet alleen, hierbij hebben wij hulp van particulieren en bedrijven nodig.

Al jaren lang is firma Buitendijk een trouwe sponsor van ons. Niet alleen tijdens de run d.m.v. de catering steunt Buitendijk ons, maar ook middels het schenken van diverse prijzen tijdens bingo’s in verzorgingstehuizen. Door deze steun kan Team82 de opbrengst weer doneren aan de Roparun en hebben de bewoners ook een geweldige avond beleeft. Wij danken Cok Verkley en de medewerkers van Buitendijk voor het verzorgen van de geweldige catering in de afgelopen 10 jaar.

Onze dank is enorm groot!!
Team82.nl