Met elkaar koken is hot! In onze grote professionele keukens kunt u met uw zakenpartners of collega’s fantastische maaltijden bereiden. In een andere sfeer, buiten het werk actief bezig zijn. Overleggen, taken verdelen, beslissingen nemen, in de keuken gebeurt dit ook allemaal! Maar op deze ontspannen basis zorg je zelf voor de juiste ingrediënten voor teambuilding en kan je op culinaire wijze de banden versterken. Met elkaar koken is inspirerend, gezellig en ontspannend.
Koken met ondernemers Rotterdam
Bij kookclub Drieka leert u op een leuke manier nog meer van eten en drinken te genieten. Kook samen met je vrienden of collega’s een heerlijke maaltijd onder leiding van professionele koks. Natuurlijk wordt al het lekkers dat is klaargemaakt met elkaar opgegeten in een bijzondere ambiance. Alle ingrediënten die bij kookclub Drieka worden gebruikt voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Met elkaar koken is hot!

  • In onze grote professionele keukens kunt met uw zakenpartners of collega’s fantastische maaltijden bereiden.
  • In een andere sfeer, buiten het werk actief bezig zijn; overleggen, taken verdelen, beslissingen nemen.
  • Een leuke manier om aan teambuilding te doen en banden te versterken.
  • Met elkaar koken is inspirerend, gezellig en ontspannend.

Koken met ondernemers Rotterdam aan de slag
Buitendijk ondersteunt u daarbij volledig met:

  • Suggesties voor het menu
  • Kersverse ingrediënten voor al uw culinaire hoogstandjes
  • Een professionele, enthousiaste begeleider die het iedereen naar de zin maakt.

Het hoogtepunt is:

  • Natuurlijk het gezamenlijk aanschuiven aan het diner dat u met el-kaar hebt bereid.
  • Met een goed glas wijn erbij, dat spreekt!
  • Wel alles opeten, je hebt het immers zelf gemaakt!

Bij Kookclub Drieka kunt u na afspraak op vrijdagen en zaterdagen terecht. Voor meer informatie kunt u bellen met: 010 – 262 33 22

Drieka zegt altijd: “Eten is Emotie!”

Koken met ondernemers en zelf doen is het devies

Voor wie is ‘Koken met Ondernemers’ bedoeld?

  • Voor mensen die wel eens zelf de handen uit de mouwen willen steken
  • Voor mensen die van gezelligheid houden
  • Voor mensen die van een beetje netwerken houden

Waar gaan we koken met ondernemers?

Het gekokkerelde gebeuren vindt plaats op onze locatie aan de aan Graafstroomstraat 19 in de Spaanse Polder te Rotterdam. In ons Wijnpakhuis annex keuken staan de tafels gedekt met grote mooie kandelaars en uitmuntende mastiek.

Gaat zo’n maaltijd dan ook echt nog een beetje smaken?

Jazeker, het word een (h-)eerlijke maaltijd. Onder leiding van Cok Verkleij en twee zeer ervaren chef-koks moet het ook u lukken om iets moois op tafel te zetten.

Hoe zit de avond er globaal uit?

  • Wij ontvangen de gasten vanaf 18.00 uur met een glas
  • Om 18.30 starten wij de kooksessie
  • Om 19.00 uur komt het voorgerecht op tafel
  • Om 19.30 uur komt het hoofdgerecht op tafel
  • Om 20.45 komt het dessert op tafel

Tussentijds is er alle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. We sluiten af met koffie en rond een uur of 22.00 breien we er een gezellig slot aan deze bijzondere avond.

U weet, Drieka (en Cok!) plakt mensen aan elkaar en vertelt verhalen over jouw. Eten is emotie en gezelligheid!

Wilt u een kaartje voor Koken met ondernemers en vier maal Cok’s Kaas- en Wijnproeverij bezoeken (€ 100,-) klik dan HIER ->>>

'Koken met Ondernemers' bij Drieka

‘Koken met Ondernemers’ bij Drieka